SPØRGESKEMA: Sex & kristne kvinder

Har du nogle gange ønsket, at mænd og kvinder ikke havde så forskellige syn på sex?
Er det normalt, at en kvinde føler sig behandlet som et sexobjekt af sin mand?
Har du nogensinde været bekymret for, om din mand vil være utro eller se pornografi, hvis du ikke hyppigt har sex med ham?
I hvilken grad oplever du, at din mand elsker og respekterer dig?
Uanset hvad dine erfaringer består består af:

DEL DINE MENINGER OG DINE ERFARINGER MED OS!

Svarene er 100% anonyme. Hverken vi eller andre ved, hvem som udfylder spørgeskemaet.

 

HVORFOR

Vi foretager undersøgelse til en bog om kvinders behov i sexlivet. At undersøgelsen er for kvinder, er ikke fordi, vi underkender mænds behov, men fordi de fleste kvinder ganske enkelt har flere følelsesmæssige behov, der påvirker sexliv og sexlyst.

Sex er for mange kristne ægtepar det eneste eller det største problemfelt. Det er svært at snakke om, fordi det er hyperfølsomt, og vi undlader ofte at søge hjælp, fordi emnet er meget privat. Vi ønsker, at ægtepar får harmoni i sexlivet, og vi ønsker at skabe et sprog for at kunne tale om det – både i ægteskaberne og i kristne kredse.

Vores mål er at nå 5000 kristne, gifte kvinder i Skandinavien! Det bliver derved en af de mest omfattende undersøgelser om sexliv i Europa.

For undersøgelsen er det vigtigt, at vi får et dybdegående helhedsbillede af kvinders erfaringer og behov – positive som negative. Det tager cirka 40 minutter, og den tid er en direkte investering i at hjælpe kristne ægteskaber på et område, der for mange er det allersværeste.

Find en kop kaffe frem, og glæd dig over at investere i andre – og måske endda forbedre dit eget ægteskab. Vi glæder os til at høre fra (anonyme) dig!

På forhånd: Rigtig, rigtig mange tak!

 

SPØRGESKEMAETS INDHOLD

Overordnet kan det siges, at vi spørger ind til, hvordan du oplever forskellige ting, der relaterer sig til (dit) sexliv. En mindre del handler om, hvordan der tales om sex i kristne miljøer. Eksempelvis spørger vi her ind til, om du føler, at man kan tale om sex, og om kristne miljøer tager en kvindes behov i sexlivet seriøst. 

Primært handler spørgeskemaet dog om følgende to dele: Dit ægteskab og jeres sexliv. Her spørger vi blandt andet til din oplevelse af din mands respekt for dig. Om du føler, at du kan stole på din mands trofasthed. Om du oplever, at din mand har fokus på din seksuelle og følelsesmæssige tilfredsstillelse. Om du forbinder sex med pligt – noget, du bør gøre – eller af anden grund føler dig presset til sex. Og meget mere.

Fordi vi søger at hjælpe dem, der brug for hjælp – ikke være læge for de raske – vil der være relativt stor vægt på spørgsmål, der kan opleves som stærkt negative. Dette er ikke fordi, vi har en negativ indstilling til ægteskabet. (Tværtimod har vi al mulig tillid til, at det omsorgsfulde og berusende kærligheds- og sexliv ifølge Guds intention kan lade sig gøre.) Men problemerne forefindes, og vi ønsker at eliminere så mange misforståelser som muligt.

Eftersom vi til bogens formål har brug for et helhedsbillede af, hvad kristne, gifte kvinder har behov for, har vi også brug for at høre fra de kristne, gifte kvinder, der ikke oplever nogle af de nævnte problematikker. Vi håber, at alle vil bidrage til dette helhedsbillede ved at udfylde spørgeskemaet, uafhængigt af den enkeltes specifikke erfaringer.

 

DET PRAKTISKE

Spørgeskemaet er lettest at håndtere på en computer, tablet eller iPad (ikke på en telefon).

For Safari-brugere: Hvis du bruger en Safari-browser (eller Samsung Internet), skal du bruge link nr. 2, mærket “Spørgeskema til Safari” (fordi disse har indlagt særlige begrænsninger). For Chrome, Edge, Explorer og Firefox, brug den første knap.

I alle tilfælde: Hvis det ene link ikke virker, prøv det andet. (Browserne laver ofte opdateringer.)

NB! På næste side, indtast koden “JegR1kvinde” for at gå til spørgeskemaet.

God fornøjelse!