Deltag i undersøgelsen om sex i kristne ægteskaber!
To danske kvinder (mig selv, teolog og terapeutisk rådgiver, og Tone Rahbek Pedersen, sygeplejerske) har udformet et spørgeskema, der har til formål at hjælpe kristne ægteskaber med at trives i overensstemmelse med Guds intention og skabe det berusende sexliv, Bibelen taler om. Med andre ord, vi ønsker at hjælpe kristne ægtepar med at forvandle vand til vin.

Undersøgelsens resultater kommer til at udgøre den “videnskabelige” basis for en bog om, hvordan vi får sexlivet til at lykkes, midt i mænds og kvinders forskellige måder at tænke om sex og opleve sex.

Det hele startede med kvinder.

Samtaler med kvinder om ægteskabet og sexlivet. Der viste sig hurtigt den tendens, at sexlivet er et af de største problematikker i mange ægteskaber – måske fordi det er hyperfølsomt, måske fordi det er et af de områder, hvor mænd og kvinder er fundamentalt forskellige. For en del ægtepars vedkommende viste det sig, at sex er det største eller eneste problemfelt i deres ægteskab. Tone og jeg bestemte os for at finde ud hvorfor.

Derfor spørger vi ind til alt det, der for en kvinde kan være årsagen til, at sexlivet går godt – eller ikke går godt. At undersøgelsen er for kvinder, er ikke fordi, vi underkender mænds behov, men fordi de fleste kvinder har flere følelsesmæssige behov, der påvirker sexliv og sexlyst. Der er spørgsmål som eksempelvis en hustrus oplevelse af sin mands respekt. Om hun føler, at hun kan stole på sin mands seksuelle trofasthed, både i handling og i tanke. Om hun oplever, at der også er fokus på hendes seksuelle og følelsesmæssige tilfredsstillelse. Om hun forbinder sex med pligt eller af anden grund føler dig presset til sex. Og meget mere.

Sex er samtidig et emne, der stadigvæk er tabubelagt.

Mange kristne vælger skilsmisse eller utroskab i stedet for at søge hjælp til problemet, fordi man føler sig pinlig berørt. Vi ønsker at skabe åbenhed for at kunne tale om seksuelle problemer, og vi ønsker at skabe et sprog for at kunne gøre det.

Vi ønsker også at gøre op med en god håndfuld af de myter og misforståelser, vi som kristne har en tendens til at tænke. Det kommer der rigtig meget mere om i bogen, såvel som på Nøgen Kærlighed.

Vores mål er at nå 500 kristne, gifte kvinder i Danmark!

Det bliver derved en af de mest omfattende undersøgelser om kristnes sexliv i Europa – ikke mindst fordi undersøgelsen er så dybdegående, at den tager cirka 40 minutter at udfylde. Vi håber, at du som kristen, gift kvinde vil deltage – vi har brug for alles stemmer, uanset hvilken type erfaringer netop du har og har haft. Den tid, du bruger, investerer ind i en viden, der kommer til at hjælpe andre kristne.

Svarene er 100% anonyme. Hverken vi eller andre ved, hvem som udfylder spørgeskemaet.

Nøgen Kærlighed

Find spørgeskemaet her: SPØRGESKEMA: Sex & kristne kvinder

Tusind tak for din interesse og din deltagelse! Vi er meget taknemmelige for din hjælp.
Kærlig hilsen, teologen og sygeplejersken.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du fortsætter på siden, accepterer du brugen af cookies. 

Scroll to Top